Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony’s nieuwe MDR-1AM2 headphone voor ultiem Hi-Res Audio luistergenot

Persbericht   •   jan 09, 2018 02:00 CET

Opvolger van de geprezen MDR-1A biedt de perfecte luisterervaring

  • Ideaal voor Hi-Res Audio om muziek te luisteren zoals de artiest het bedoeld heeft
  • Ontwerp drivers op basis van de geroemde Sony Signature Series Z1R
  • Uitgerust met nieuw ontworpen 40mm HD driver
  • Lichte oorschelpen met zachte oorkussens voor een prettig draagcomfort

Als opvolger van de geprezen MDR-1A introduceert Sony nu de MDR-1AM2 headphone. Dit model is uitgerust met nieuw ontworpen HD driver en biedt diverse nieuwe functies. De MDR-1AM2 heeft alles in huis om het sterke Hi-Res Audio headphone-assortiment van Sony te complementeren.

Hoogwaardig geluid voor het kritische oor

Deze headphone is geschikt voor het afspelen van frequenties tot 100kHz dankzij een nieuw ontworpen 40mm HD driver. Dit tilt de geluidservaring van Hi-Res Audio naar een hoger niveau. De MDR-1AM2 is voorzien van Liquid Crystal polymeermembranen zodat geen fijn detail onopgemerkt blijft.

Het ontwerp is gebaseerd op basis van de MDR-Z1R Signature Series headphone. Zo heeft de MDR-1AM2 een gerasterde gril geïnspireerd op een Fibonacci-patroon. Dit zorgt voor een minimale klankdiffusie en een gedetailleerde reproductie van High-Resolution Audio. De meegeleverde zuurstofvrije koperen audiokabel garandeert een optimaal geluid. Naast de gangbare 3.5mm aansluiting levert Sony een gebalanceerde 4.4mm kabel. Perfect om de headphone aan een Sony Walkman te koppelen.

Comfort is key

De MDR-1AM2 is verkrijgbaar in stijlvol zwart of zilver. Het nieuwe model is lichter dan zijn voorganger en heeft een zeer hoog draagcomfort. De luxe en comfortabele synthetisch lederen oorkussens zijn gemaakt van laag-veerkrachtig polyurethaan schuim. De MDR-1AM2 is vanaf april 2018 in de Benelux beschikbaar voor €250. 

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net