Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony selecteert de beste producten voor een ultieme WK-ervaring

Persbericht   •   jun 07, 2018 10:00 CEST

Met het WK voor de deur heeft Sony de ideale selectie gemaakt om de Rode Duivels aan te moedigen. Volg de prestaties overal en in stijl dankzij de roodgekleurde EXTRA BASS partyspeakers, portable DAB+ radio’s en H.ear on 2 Mini Wireless headphone. En uiteraard biedt Sony ook in de woonkamer de beste beeld- en geluidskwaliteit via de AF8 OLED TV en Dolby Atmos soundbars.

Mis geen moment van de Rode Duivels

Luister overal live naar de wedstrijden tegen Panama, Tunesië en Engeland met deze digitale DAB-radio’s. De DAB+ technologie van de XDR-S61D zorgt ervoor dat het signaal vanuit de ether omgezet kan worden naar een kraakhelder geluid. De radio is licht van gewicht en heeft een compacte behuizing. Ideaal om mee te nemen, waardoor er geen moment van de Rode Duivels gemist hoeft te worden. De voorkeurszenders zorgen ervoor dat de juiste live-uitzending eenvoudig te vinden is. Bang om te verslapen en de wedstrijd te missen? Geen zorgen. De ingebouwde Wake-Up-Timer wekt voor het eerste fluitsignaal geklonken heeft. Met deze topgadget in Rode Duivels kleur gaat het WK gegarandeerd een succes worden!

Vier de overwinning in stijl

Met een EXTRA BASS geluid, de DJ-functies en de lange batterijduur van de SRS-XB41 kan de eerste overwinning tegen Panama gelijk goed gevierd worden. Naast de geprezen EXTRA BASS sound voor het versterken van bastonen is er LIVE SOUND aan de speaker toegevoegd. Via deze innovatie ontstaat een natuurgetrouw geluid, waardoor supporters het gevoel krijgen live aanwezig te zijn bij de wedstrijd. Gaat er tijdens het juichen per ongeluk een drankje om? Geen zorgen! Alle modellen kunnen tegen een stootje dankzij een waterbestending- en stofvrijdesign met een IP67-waardering. Tot slot zorgen de meebewegende kleurrijke discolichten en ingebouwde sensoren, die reageren op aanraking, voor een optimale partysfeer. Het afspelen van de Brabançonne geeft zo een unieke ervaring.

De onmisbare gangmaker tijdens iedere wedstrijd
Op zoek naar extra veel power nadat de Rode Duivels het Engelse team verslagen hebben? Dan is de GTK-XB60 een goede optie! Sony’s EXTRA BASS-technologie voegt een diep en pittig basgeluid toe, waardoor deze draadloze speaker de gangmaker op elk feest is. De speaker, die gemakkelijk draadloos te koppelen is via Bluetooth of NFC, bezit een krachtig EXTRA BASS geluid en verlichting die op de maat van de muziek verandert. Bovendien kan het overwinningsfeest tot in de late uurtjes doorgaan met de GTK-XB60, deze bevat namelijk een batterijduur van 14 uur. Dankzij het compacte ontwerp is de speaker eenvoudig te verplaatsen en kan het feestje gemakkelijk naar de buren, vrienden of familie verplaatst worden. Laat de wedstrijd maar beginnen!

Een complete kijkervaring
Zie alle aanwijzingen die de coach aan het team geeft en beleef het WK in optima forma met de AF8 BRAVIA OLED 4K HDR Tv. Deze zorgt met meer dan 8 miljoen pixels voor uitstekend beeld met hoogwaardige kleuren, perfecte zwarttinten, een dynamisch contrast, scherpe beelden en een brede kijkhoek. Acoustic Surface technologie laat het gehele scherm resoneren voor een hoogwaardig geluid rechtstreeks vanuit het beeldscherm. De prestaties op het veld en het stadiongeluid zijn hierdoor perfect in balans. Daarnaast garandeert de 4K HDR X1 Extreme beeldprocessor uitstekend beeldkwaliteit ongeacht de bron.

Een natuurgetrouwe stadionbeleving
Op zoek naar een optimale kijk-én luisterervaring? Geniet van een natuurgetrouwe stadionbeleving dankzij de innovatieve audiodriver en slim gepositioneerde HT-ZF9 soundbar. Krijg het gevoel live aanwezig te zijn bij de wedstrijd tegen Panama, Tunesië of Engeland en waan je tussen de juichende supporters en schreeuwende coaches dankzij de Vertical Surrround Engine. Deze produceert een kamervullend Dolby Atmos geluid zonder gebruik te maken van plafondweerkaatsing of omhooggerichte speakers. De Vertical Surround Engine bootst daadwerkelijk het stadioneffect in Sotsji, Moskou en Kaliningrad na.

Overal en in stilte genieten van de wedstrijd
In stilte de wedstrijd volgen, bijvoorbeeld tijdens een ritje in de trein of op het werk? Met de Twilight Red WH-H800 kan - in Rode Duivels stijl - meegenoten worden van de wedstrijd. Het H.ear headphone assortiment is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bieden, perfecte geluidskwaliteit te garanderen en geen moment van het WK te missen dankzij 24 uur batterijduur. Met de Sony Headphones Connect-app zijn diverse functies van de headphones instelbaar. Hierdoor kan de equalizer naar wens worden afgesteld en is er een reeks geluidseffecten beschikbaar zoals Arena, Club, Concert Hall of Outdoor Stage. Zo kan er vol spanning genoten worden van de wedstrijden. 

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net