Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony onthult de Cyber-shot™ H400 bridge camera met de hoogste optische zoom ooit*: 63x

Persbericht   •   feb 17, 2014 15:11 CET

Er zijn superzoomcamera’s. Maar er is ook een camera die daar bovenuit stijgt: de Cyber-shot™ H400 met een optische zoom van maar liefst 63x – de krachtigste zoom ooit in een compactecamera.

Niets is te ver weg voor de Cyber-shot H400, een uiterst draagbare bridge camera. De zoom van maar liefst 63x (equivalent aan een brandpuntsafstand van 24,5-1550 mm op 35 mm-formaat) reikt van groothoek tot supertele en past dus bij elke opnamesituatie.

Leg buitentaferelen en grote groepsportretten vast – en mis nooit meer een gezicht. Of kijk op een veilige afstand naar wilde dieren en vogels – zonder ze te storen.

Met Optical SteadyShot hoef je niet meer te vrezen voor bewogen foto’s – zelfs als je sterk inzoomt of de camera op een afstandje houdt.

De detailrijke foto’s van 20,1 megapixel houden je herinneringen springlevend. Of druk op de speciale ‘Movie’-knop en leg haarscherpe HD-video’s vast om op je tv te bekijken of op het web te delen.

Al dat vermogen gaat niet ten koste van je comfort en gebruiksgemak. De DSLR-achtige behuizing ligt prima in de hand en heeft een ergonomische vormgeving die je eerder bij grotere, duurdere camera’s zou verwachten. Als extraatje is er een elektronische zoeker die alles duidelijk in beeld brengt, ook als je in de volle zon werkt.

Met Intelligent Auto kun je rekenen op uitstekende resultaten. De DSC-H400 herkent automatisch een hele reeks opnametypes en zorgt voor de juiste belichting en andere instellingen. Zo kun jij je concentreren op wat je ziet.

Mis nooit meer een moment tijdens je avonturen buitenshuis. De uiterst krachtige X-Serie lithium-ion-batterij heeft een autonomie van zo'n 300 opnames. Zo kun je steeds alles vastleggen, thuis en onderweg.

Ga je uit met je vrienden? Party Mode past de lichtgevoeligheid, de belichting en de kleuren automatisch aan voor krachtige beelden van je leukste momenten. Advanced Flash versterkt de lichtgevoeligheid van de camera. Zo werkt je flitser nog beter, zodat ook verder weg gelegen objecten mooi in beeld komen. Handig voor opnames binnenshuis of in de avondschemer.


Technische specificaties

Objectief

Sony objectief

Optische zoom

63x (equivalent aan 24,5-1550 mm op 35 mm-formaat)

Beeldsensor

Super HAD CCD met 20,1 effectieve megapixels

Beeldstabilisatie

Optical SteadyShot

HD-video’s

HD 720p

Lcd-scherm

3,0-type ClearPhoto

Advanced Flash/Party Mode

Ja/Ja

Beeldeffecten

Ja (4 modi)

Batterijautonomie

Ca. 300 foto’s (CIPA-standaard)

Afmetingen (bxhxd)

Ca. 129,6 mm x 95,0 mm x 122,3 mm

Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage)

DSC-H400

300 EUR

april 2014