Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony introduceert SRS-XB12 EXTRA BASS water- en stofbestendige speaker

Persbericht   •   apr 15, 2019 10:00 CEST

Krachtig en compacte speakers die tegen een stootje kunnen en met EXTRA BASS sound

  • Diepe bastonen door de integratie van EXTRA BASS technologie
  • Een batterijlevensduur van circa 16 uur voor urenlang luisteren
  • Een zeer compact ontwerp en verkrijgbaar in zes kleuren
  • Geheel water- en stofbestendig
  • Verbind twee speakers voor stereogeluid

Met het compacte formaat is de SRS-XB12 een van de kleinste draadloze speakers in zijn serie. Ondanks deze kleine behuizing geeft dit model een krachtig geluid. De speaker produceert diepe bastonen dankzij EXTRA BASS en heeft een batterijlevensduur van circa 16 uur. De speaker is draadloos en kan gemakkelijk aan de telefoon gekoppeld worden via Bluetooth of NFC.

Bovendien is dit model water- en stofbestending dankzij een IP67-classificatie. De speaker kan zonder problemen in water worden ondergedompeld. Hierdoor vormen een regenbui of per ongeluk morsen geen problemen. Tevens kan de speaker meegenomen worden naar het bos of de woestijn de SRS-XB12 blijft spelen, hoe stoffig de omgeving ook is.

De SRS-XB12 speakers kunnen eenvoudig draadloos met elkaar verbonden worden voor stereogeluid. Met de meegeleverde trendy polsriem kan de speaker overal mee naartoe. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, groen, paars en blauw. Deze opvallende bluetooth speaker is in de Benelux te koop voor € 60. 

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net