Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony introduceert nieuwe WS413 / WS414 draagbare Walkman

Persbericht   •   jan 06, 2016 10:00 CET

  • Het alles-in-één design biedt een hoogwaardig geluid, een slimme gebruikersinterface en verbeterde pasvorm
  • 'Ambient Sound'-modus neemt omgevingsgeluiden op waardoor gebruikers in contact blijven met de omgeving

Las Vegas, 5 januari 2016 - Neem muziek overal mee naartoe met de nieuwe draagbare Walkman. Dankzij een robuust, zoutwaterbestendig en stofdicht design is dit model inzetbaar bij verschillende outdooractiviteiten. Vanwege de draadloze en prettige pasvorm kan de WS413 / WS414 eenvoudig over het oor geschoven worden. Dit voorkomt dat de Walkman op een cruciaal moment loskomt.

De WS413 / WS414is nu zoutwaterbestendig en stofdicht zodat gebruikers ook tijdens het zwemmen in de zee, hardlopen op het strand of gedurende een intensieve wandeltocht naar muziek kunnen luisteren. Dit werd mogelijk gemaakt door de toevoeging van een interne terminal die bestand is tegen allerlei invloeden vanuit buitenaf. De roestvrije coating op het oppervlak van de behuizing zorgt ervoor dat de Walkman zowel aan de binnen- als de buitenkant wordt beschermd. Dankzij deze behuizing is de WS413 / WS414 ook bestand tegen temperaturen van -5°C tot 45°C.

Een nieuwe functie binnen deze serie is de 'Ambient Sound'. Bij het inschakelen van deze modus blijven stemmen en ander omgevingsgeluiden zoals auto’s goed hoorbaar. De ingebouwde microfoons registeren omgevingsgeluiden waardoor gebruikers in contact blijven met de omgeving zonder het apparaat uit te moeten schakelen. Naast dat deze functie de veiligheid verhoogd kan de sporter eenvoudiger communiceren met een sportinstructeur of hardlooppartner.

De WS413 / WS414 is voorzien van normale oordoppen maar ook speciaal ontworpen waterdichte oordoppen. Deze zijn bedekt met een dun afstotend laagje om het binnendringen van water te voorkomen.

Prijs en beschikbaarheid

De WS413 / WS414Walkman is vanaf het voorjaar van 2016 verkrijgbaar in de Benelux.

De WS413 heeft een consumentenadviesprijs van 110,- euro.

De WS414 heeft een consumentenadviesprijs van 120,- euro.

Klik hier voor een overzicht van de specificaties van de nieuwe Sony WALKMAN-modellen.

Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.