Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony introduceert nieuwe serie High Power Audio-partyspeakers

Persbericht   •   mar 21, 2017 11:15 CET

Sony introduceert nieuwe serie High Power Audio-partyspeakers

  • Krachtig geluid dankzij Smart High Power Technologie
  • Ingebouwde feestverlichting, DJ-effecten en karaokefuncties
  • Draadloze verbinding met Bluetooth-technologie en One-Touch met NFC

Sony lanceert twee nieuwe High Power Audio-partyspeakers: de MHC-V50D en de SHAKE-X30D. Deze systemen geven een krachtig geluid dankzij Smart High Power Technologie en een Mica Cone Speaker. Dit zorgt voor hoogwaardige audiokwaliteit met een zeer hoog volume. De nieuwe partyspeakers zijn uitgerust met feestverlichting, karaokefuncties, Motion Control en DJ-effecten.

Feest de hele nacht met de V50D

De Smart High Power technologie van de V50D zorgt voor extra geluidsdruk waardoor een diep basgeluid ontstaat. De bas komt goed tot zijn recht door de klankkast met een gevouwen hoorn en een extra grote uitgangspoort. De toevoeging van de Mica Cone - uitgevoerd in een Mica Reinforced Cellular vezel - zorgt voor volume en vormvastheid. Hierdoor is het basgeluid optimaal zonder in te leveren op audiokwaliteit.

Met de Fiestable App kunnen de kleuren van de speakerlichtjes en ruimteverlichting aangepast worden, zodat deze gelijktijdig bewegen op het ritme van de muziek. Dankzij Motion Control kunnen functies als Playpack, DJ, Sampler en belichting worden aangestuurd.

Door de integratie van een dubbele microfooninput is dit systeem ideaal voor karaokesessies. De V50D is daarnaast uitgerust met echo- en fade-effecten. Sluit de tv aan via HDMI om karaoke-dvd's vanuit de ingebouwde speler af te spelen.

De V50D is compact en uitgerust met een handgreep. De box is daardoor gemakkelijk mee te nemen naar de feestlocatie. Ideaal voor een barbecue, een feestje met vrienden of een ware houseparty.

Laat het feest losbarsten met de X30D

De SHAKE-X30D is een systeem bestaande uit drie speakers en diverse functies om een feestje te bouwen. Dezelfde Mica Cone speakers en de Smart High Power Technologie als bij de V50D zorgen voor diepe bassen en een krachtige sound zonder af te doen aan de hoge geluidskwaliteit.

De X30D heeft eveneens een dubbele microfooningang voor karaokesessies. Ook zijn DJ-functies en geluidseffecten voorzien, zoals echo en fade. De speakers lichten op en reflecteren het licht op de maat van de muziek op de muur.

De MHC-V50D is vanaf april beschikbaar in de Benelux voor een adviesverkoopprijs van ca.€ 500. De SHAKE-X30D is vanaf mei beschikbaar in de Benelux voor ca. € 750.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net