Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony introduceert nieuwe High Power Home Audio Systemen

Persbericht   •   jan 06, 2016 10:00 CET

  • GTK-XB7 voorzien vaneen dynamische extra bass-systeem en geïntegreerde lichteffecten
  • MHC-GT4D met stevige sound en aanpasbare licht- en geluidsinstellingen via ingebouwd controlepaneel
  • MHC-V11 High Power All-in-one audiosysteem met cd-, USB- en Bluetooth, mega bass-, dj- en karaokefuncties

Las Vegas, 5 januari 2016 - Sony introduceert drie nieuwe High Power Audio-systemen. Dankzij een krachtige sound, diepe bastonen en gesynchroniseerde lichteffecten hebben de systemen alles in huis om van iedere locatie een spontaan feestje te maken.

GTK-XB7

De GTK-XB7 heeft een krachtige output van lage bastonen. Dankzij twee grote woofers van 16cm zorgt de XB7 ervoor dat een avondje thuis niet onderdoet voor een nacht in de club. De ingebouwde extra bass-functie maakt gebruik van DSP-technologie. Frequenties worden zo optimaal verwerkt tot uitstekende audiokwaliteit. De muziek klinkt en voelt krachtiger dankzij bastonen die kenmerkend zijn voor elektronische dance- en housemuziek. De kleurrijke verlichting, strobes en speakerlights gaan aan en uit op het ritme van de muziek en creëren een ware festivalsfeer in huis.

Met Multi Layout kan de XB7 verticaal of horizontaal geplaatst worden. De Speaker Add-functie zorgt ervoor dat via Bluetooth een tweede XB7 kan worden aangesloten. Door via One-Touch Listening te verbinden worden tracks en afspeellijsten direct via Bluetooth afgespeeld. Daarnaast kan vanaf een smartphone of tablet dj-effecten toegevoegd worden via de SongPal-app. De telefoon of tablet is ook via de USB-poort aan te sluiten, waardoor het mobiele apparaat ook wordt opgeladen. Er is ook een audio-invoer voor een MP3-speler of andere geluidsbron.

MHC-GT4D

De GT4D biedt overal een krachtig discogeluid. Dit alles-in-één-systeem is eenvoudig te verplaatsen dankzij de handige wieltjes onder de boxen en het handvat. De twee losse extra speakers die eenvoudig aangesloten kunnen worden, zorgen voor nog meer audio-output van hoge- en midden-tonen. De GT4D is tevens als soundbar inzetbaar via de HDMI-uitgang. Door de twee losse luidsprekers onder de tv te plaatsen, kan tijdens het kijken van een film of een sportuitzending, een bioscoopervaring thuis gecreëerd worden met S-Force Front Surround.

Het systeem is snel draadloos te koppelen met NFC via Bluetooth. Dit maakt het streamen van audio eenvoudig. Gebruikers kunnen tevens een cd afspelen, radio luisteren, een USB-stick met MP3-bestanden koppelen of ander audio-apparaat aansluiten.

Aan audiopower geen gebrek via de mega bass-functie. De luidsprekerverlichting zorgt voor een feestelijke sfeer op het ritme van de muziek. Tevens zijn scratching, sampling en andere creatieve dj-effecten toe te voegen via Gesture Control. Tenslotte kunnen gebruikers via Party Chain meerdere GT4D-systemen aansluiten voor een nog krachtiger geluid. De luidsprekerlichtjes worden daarbij afgestemd op het ritme.

MHC-V11

De compacte V11 is uitgevoerd in een ruimtebesparend all-in-onedesign dat snel te verplaatsen is. Via Bluetooth, cd, USB of de radio zijn verschillende audiobronnen te beluisteren. De 20cm woofer en mega bass zorgen voor diepe bastonen en elke beat krijgt ondersteuning van blauwe ledverlichting. Ook is het voorzien van karaoke- en dj-effecten en is het mogelijk andere systemen aan te sluiten via Party Chain.


Beschikbaarheid

De nieuwe serie High Power Audio systemen van Sony zijn beschikbaar vanaf het voorjaar van 2016. 

Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.