Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony introduceert de ultieme draadloze noise cancelling headphone: WH-1000XM4

Persbericht   •   sep 21, 2020 14:57 CEST

Vierde generatie van succesvolle headphone-serie met toonaangevende noise cancelling
  • Draadloze noise cancelling over-ear headphone met HD Noise Cancelling QN1 Processor
  • Nog minder ruis en een zuiverder geluid dankzij slimme luistertechnologie
  • Innovaties zoals Speak-to-Chat, wearing detection en multi-point connection
  • Stijlvol ontwerp en beschikbaar in zwart en zilver
  • Zeer prettig draagcomfort dankzij ergonomisch ontwerp
  • Een batterijlevensduur van tot wel 30 uur
  • Gepersonaliseerd luisteren via Sony Headphones Connect-app voor Android en IOS

De allerbeste draadloze noise cancelling headphone: WH-1000XM4

Sony heeft vandaag de WH-1000XM4 aangekondigd. De 4de generatie in de bekroonde 1000X-familie van Sony draadloze over-ear headphones met Noise Cancelling. Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Londen of een lange vlucht naar Tokyo - de WH-1000XM4 filtert automatisch ongewenste geluiden op iedere locatie. Deze headphone is voorzien van toonaangevende noise cancelling dankzij de HD Noise Cancelling QN1 Processor. Dagelijkse achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden zijn niet langer hoorbaar. Dit nieuwe model is uitgerust met intelligente functies voor het optimaliseren van de noise cancelling. Dit garandeert muziekliefhebbers altijd en overal een comfortabele luisterervaring. De headphone past zelfs omgevingsgeluid automatisch aan op basis van de voorkeuren en locatie van de gebruiker.

Superieure stilte

De WH-1000XM4 levert de beste prestaties op gebied van noise cancelling door geluiden van midden en hoge frequentie te verminderen. De headphone beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze vangt omgevingsgeluid op via de microfoons en analyseert dit via de processor. Vervolgens detecteert een nieuwe Bluetooth Audio SoC (System on Chip) deze gegevens en past ze meer dan 700 keer per seconde aan op basis van de muziek en het geluid. De HD Noise Cancelling QN1 Processor past ruisreductie in real-time toe aan de hand van een nieuw algoritme. Zo kan de muziekliefhebber genieten van muziek zonder ongewenste geluiden.

360 Reality Audio is beschikbaar via bijvoorbeeld een smartphone of tablet (Android & IOS) met een app van een deelnemende streamingdienst.

Urenlang luisteren en een comfortabel design

De WH-1000XM4 is uitgerust met NFC en Bluetooth 5.0 en heeft een batterijduur van wel 30 uur (met Bluetooth en noise cancelling ingeschakeld). De headphone heeft tevens een Quick Charging-functie om 5 uur van muziek te kunnen genieten na slechts 10 minuten opladen

De WH-1000XM4 is verkrijgbaar in stijlvol zwart of zilver. De headphone heeft een zeer hoog draagcomfort dankzij diepe oorschelpen en een dikke hoofdbandkussen. De luxe en comfortabele synthetisch lederen oorkussens zijn gemaakt van laag-veerkrachtig polyurethaan schuim. De 1000XM4 wordt geleverd met een praktische draagtas, USB-oplaadkabel, vliegtuigadapter en audiokabel.

De WH-1000XM4 ondersteunt ook de handige functie Fast Pair van Google. Deze geeft eenvoudig aan waar WH-1000XM4 is achtergelaten door te luisteren naar het toongeluid of de laatst bekende locatie te zoeken in de Find my device App van Google op een smartphone.De WH-1000XM4 is compatibel met Google Assistant en Alexa. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden.

Sony | Headphones Connect-app

Om de WH-1000XM4 aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Deze app biedt de mogelijkheid om het niveau van de noise cancelling in te stellen. Tevens biedt deze app de optie om enkel stemgeluid door te laten. Tevens is een uitgebreide equalizer beschikbaar en meer handige audiofuncties.

De industry-leading WH-1000XM4 levert ultieme prestaties op gebied van noise cancelling. De 4e generatie van deze headphone-serie biedt alle geliefde technologie van de immens populaire WH-1000XM3, met aanvullende intelligente personalisatie functies voor dagelijks gebruik.

De WH-1000XM4 is vanaf volgende week in de Benelux beschikbaar voor €380.

Een video voor de promotiecampagne van de WH-1000XM4 is hier te bekijken: https://youtu.be/lIJPrYIR8Ek 

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net