Volg Sony Belgium (Nederlands)

SONY ENTERTAINMENT NETWORK LANCEERT NIEUWE MUSIC UNLIMITED-APP VOOR DE iPHONE EN DE iPOD TOUCH VOOR OFFLINE AFSPELEN EN STREAMEN VAN HIGH QUALITY-AUDIO

Persbericht   •   jul 15, 2013 11:37 CEST

Na het downloaden van de nieuwe app kunnen Music Unlimited-abonnees afspeellijsten, albums, en individuele nummers downloaden naar hun iPhone- en iPod touch-modellen, zodat ze ook van muziek kunnen genieten wanneer ze niet zijn verbonden met een mobiel netwerk of Wi-Fi. Daarnaast biedt de nieuwe app de mogelijkheid om tracks te streamen in 320 kbps AAC High Quality-audio, voor een kristalheldere, hoogwaardige luisterervaring2.

De Music Unlimited-app is gratis verkrijgbaar in de App Store op de iPhone en de iPod touch en op www.AppStore.com/MusicUnlimited.

Over de Music Unlimited-service

De Music Unlimited-service is een cloudgebaseerde service voor digitale muziek met een wereldwijde catalogus van meer dan 20 miljoen gelicentieerde nummers3, inclusief alle grote platenlabels uit de VS en toonaangevende onafhankelijke labels en belangrijke uitgevers van over de hele wereld. De in december 2010 gelanceerde Music Unlimited-service is geschikt voor talloze Sony en niet-Sony-apparatuur met netwerkmogelijkheden. Dankzij het uitgebreide aantal geschikte apparaten en het regionale bereik gecombineerd met de omvangrijke muziekcatalogus is Music Unlimited de ultieme muziekabonnementsservice voor gebruikers die altijd en overal muziek willen kunnen luisteren. Ga voor meer informatie naar http://sonyentertainmentnetwork.com/music-unlimited.

Over Sony Entertainment Network
Sony Entertainment Network is de ultieme bron voor digitale muziek, films, games en meer. Via één account biedt Sony Entertainment Network toegang tot een uitgebreid wereldwijd netwerkplatform waarop het digitale entertainment van Sony dat via een groeiend aantal Sony- en niet-Sony-apparatuur beschikbaar is, wordt verenigd. Ga voor meer informatie over Sony Entertainment Network naar: blog.sonyentertainmentnetwork.com, www.sonyentertainmentnetwork.com, www.facebook.com/sonyentertainment of www.twitter.com/sonyentnet.

1 Compatibel met iPhone 5, 4s, 4, en 3GS en iPod touch; iOS-versie 4.3 en hoger.

2 High Quality-audio kan alleen worden gestreamd en is niet beschikbaar voor offline afspelen.

3 Het aantal in deze catalogus beschikbare tracks varieert per land en kan lager zijn.