Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony brengt update uit voor α9 full-frame camera

Persbericht   •   sep 25, 2019 13:38 CEST

Real-Time Eye AF voor dieren, interval opnames en compatibiliteit met de RMT-P1BT

Sony heeft een software update uitgebracht voor de α9full-frame mirrorless camera (model ILCE-9). Deze biedt Real-Time Eye AF voor dieren, Interval Opnames en compatibiliteit met de RMT-P1BT.

Dankzij de 6.00 update ondersteunt de α9 nu realtime Eye-AF. Deze functie maakt gebruik van artificial intelligence (AI) om realtime het oog van een object te detecteren en verwerken. Dit biedt zeer precies scherpstellen op de ogen van het object. Eye-AF kan worden toegepast op zowel mensen als dieren. Tevens kunnen nu Time-lapse video’s worden gemaakt met de Interval Opname functie.

Naast deze functie biedt deze update ook verbeteringen in de algemene stabiliteit van de camera en meer gebruiksvriendelijkheid. Zo hebben fotograven de mogelijkheid om “My Menu” te laten verschijnen wanneer ze als eerst de menu knop selecteren. Het is nu ook mogelijk om de Focus Frame Colour te selecteren, dit laat gebruikers in staat om te kiezen tussen rood, grijs of standaard groen. De update zorgt er tevens voor dat de RMT-P1BT draadloze afstandsbediening communiceert met de α9.

De 6.00 software update is gratis te downloaden vanaf de Sony Support site.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net