Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony breidt TV line-up uit met vier nieuwe 4K HDR-modellen

Persbericht   •   feb 01, 2019 12:00 CET

De nieuwe 4K HDR-modellen van Sony komen met uitstekende beeldkwaliteit en een verscheidenheid aan smart functies.

Sony introduceert vier nieuwe tv-series aan voor 2019: XG83, XG81, XG80 en XG70. Deze modellen zijn verkrijgbaar in meerdere schermformaten voor verschillende huiskameropstellingen. Met enkele van de nieuwste beeld- en geluidstechnologieën van Sony aan boord, zijn deze televisies de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een verbluffende 4K HDR-ervaring.

De XG83 beschikt over de 4K HDR Processor X1 ™ met Object-gebaseerde HDR-remaster en Super Bit Mapping ™ HDR-technologie. Deze verbetert de kleurnauwkeurigheid, het contrast en de helderheid.

De XG83-, XG81-, XG80- en XG70-serie maken gebruik van Sony's veelgeprezen beeldverwerkingsvermogen voor meeslepende weergave. De geïntegreerde 4K X-Reality ™ PRO-technologie zorgt ervoor dat de resolutie en scherpte van ieder beeld 4K kwaliteit benadert, hierdoor worden continue meer details en nuances aangelegd in iedere scène. Tegelijkertijd zorgt het TRILUMINOS ™ Display dat alle weergegeven kleuren zo levensecht mogelijk worden weergegeven en schaduwpartijen en kleurtonen natuurgetrouw worden weergegeven. De televisies zien er in elk interieur strak en stijlvol uit met hun hoogwaardige aluminium (XG83) of geborsteld aluminium-look (XG81, XG80, XG70).

De modellen XG83, XG81 en XG80 zijn uitgerust met het Android tv-besturingssysteem van Google. Dit interactieve platform biedt een breed scala aan apps van Google Play ™, waaronder YouTube ™, Netflix, Prime Video en meer. Tevens zijn de XG83-, XG81- en XG80-tv's uitgerust een ingebouwde Google-assistent. Kijkers kunnen via de afstandsbediening praten met de Google Assistent om onder andere inhoud te ontdekken en tv-programma’s en series te bekijken. De XG70 heeft een ingebouwde internetbrowser en is een perfecte televisie om te genieten van shows en films via populaire streaming-apps en met één klik heb je direct toegang tot Netflix- en YouTube-apps.

Beschikbare maten:
XG83: 43", 49".
XG81: 43", 49", 55", 65".
XG80: 43", 49", 55", 65", 75".
XG70: 43", 49", 55", 65".

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net