Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony Action Cam gaat partnerschap aan met Tony Hawk voor de European Vacation 2015 Birdhouse Tour

Persbericht   •   jul 07, 2015 13:31 CEST

  • 11 juli: Somerset, VK (NASS Festival)
  • 14 juli: Kopenhagen, Denemarken (Skatepark Faelledparken)
  • 17 juli: Parijs, Frankrijk (Skatepark EGP18)
  • 19 juli: Málaga, Spanje (Skatepark Málaga ‘Ruben Alcantara’)
  • 22 juli: München, Duitsland (Skatepark Hirschgarten)
  • 25 juli: Praag, Tsjechië (Gutovka Skatepark)

Ga voor meer informatie over de tour naar http://birdhouseskateboards.com

Sony Action Cam meldt met trots dat het een partnerschap aangaat met Tony Hawk en zijn Birdhouse Skateboard Team voor hun ‘European Vacation 2015’ tour, die op 11juli in het Verenigd Koninkrijk van start gaat.

De European Vacation Tour biedt fans in Europa de gelegenheid om de legendarische Tony Hawk in actie te zien, samen met enkele van ’s werelds beste skateboarders, zoals David Loy, Aaron ‘Jaws’ Homoki, Kevin Staab, Clive Dixon, Ben Raybourn, Shawn Hale en Clint Walker.

Het team zal gebruikmaken van Sony's nieuwste Action Cams om hoogkwalitatieve meekijkbeelden te maken, waaronder 4K-video met de nieuwe X1000VR en supersoepele beelden met de AS200VR en de AZ1VR. Ze zullen enkele van de beste skateparken in Europa bezoeken en zullen hun video’s delen via de sociale mediakanalen van The Birdhouse en Sony.

“Ik ben heel opgetogen dat Sony Action Cam de Birdhouse Tour in Europa dit jaar steunt”, zegt Tony Hawk. “Ik ben onder de indruk van hoe ik hun camera’s tot nu toe heb zien presteren en ik kijk ernaar uit om ze zelf met het team te gaan testen.”

Over Birdhouse Skateboards:

Birdhouse Skateboards werd in 1992 opgericht. Tony Hawk is sinds 2009 de enige eigenaar van de onderneming. Hij stemde het imago en de branding van Birdhouse af op het fantastische team skateboarders van het merk. Birdhouse is sinds 1999 prominent aanwezig in de Tony Hawk videogamefranchise en is uitgegroeid tot een internationaal zeer bekend merk. De onderneming verdeelt en licentieert skateboards en skateboardaccessoires over de hele wereld. Er zijn producten voor elk vaardigheidsniveau. Ga voor meer informatie over Birdhouse Skateboards naar www.birdhouseskateboards.com.

TONY HAWK MEDIA CONTACTPERSOON:

Lisa Marie Gina

SARAH HALL PRODUCTIONS, INC.

PUBLIC RELATIONS

670 Broadway/Ste 504/NY, NY 10012

Tel.: 212-529-1598/Fax: 212-529-3171

Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.