Volg Sony Belgium (Nederlands)

Sony 4K Ultra HD en Paul Smith

Persbericht   •   jan 29, 2015 11:24 CET

Het Design Museum van Londen nodigde Sony uit om de S/S’14 collectie van Paul Smith Menswear in Parijs en in zijn studio in 4K te filmen, om een zicht te geven op een dag in het leven van een modeshow. Het concept bestond erin de modeshow in beeld te brengen vanuit een nieuw perspectief en de klassieke frontale beelden van modellen te vermijden.

4K Ultra HD is de nieuwste evolutie in afbeeldingkwaliteit. Sony 4K Ultra HD tv’s hebben vier maal zoveel details als Full HD waardoor alles wat je bekijkt veel realistischer wordt.

Wanneer de film op een Sony 4K tv afgespeeld wordt, is het net alsof je op de eerste rij zit en de felle kleuren, mooie details en treffende contrasten uit de eerste hand ziet. Sony 4K zorgt dus voor een radicale verbetering van je kijkervaring. Het detail is zo indrukwekkend dat je de subtiele tinten en het complexe stiksel kunt zien op de stof, details die je nooit eerder kon zien op een tv-scherm.

Dit beeldmateriaal wordt van 30 januari tot 7 juni 2015 getoond in de tentoonstelling “Hallo, mijn naam is Paul Smith” in het Modemuseum in Hasselt. Deze expo toont je de verschillende stadia van design tot productie en onthult de werking en invloeden van Paul Smith.

De X9 reeks

De X9-reeks is een enorme stap voorwaarts in beeld, geluid en stijl. Breng je 4K-entertainmentervaring naar ongekende hoogten met schitterende beelden en prikkel je zintuigen met het strakke design. Drie belangrijke kenmerken zorgen voor een fantastisch beeld: X-tended Dynamic Range™ biedt twee keer zoveel helderheid, het TRILUMINOS™ Display levert rijke, levendige kleuren en X-reality™ PRO zorgt voor verbluffende details. Deze reeks is beschikbaar 3 maten: 79 inch (whopping big), 65 inch (165 cm) en 55 inch (140 cm).

De S90 reeks

De S90 is verkrijgbaar in 75 inch (190,5 cm) en 65 inch (165 cm) en heeft een slank, subtiel gebogen scherm voor ongelooflijk meeslepende, natuurlijk ogende 4K-beelden met vier keer zoveel details als Full HD. Dankzij de precies berekende curve van het scherm word je meteen ondergedompeld in de actie, zodat iedereen in de kamer comfortabel kan genieten van een levensechte kijkervaring. Ben je gek op films, drama of sport? De geavanceerde technologie van Sony brengt je favoriete entertainment tot leven in ongelooflijke helderheid en kleur.

Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.

Bestanden in de bijlage

Word-document