Volg Sony Belgium (Nederlands)

Ontdek de perfecte curve

Persbericht   •   aug 28, 2014 09:56 CEST

Er zijn gewone tv's en er is de fantastische BRAVIA™ S90 4K Ultra HD-televisie van Sony, die garandeert dat je entertainment er altijd prachtig uitziet.

De S90 is verkrijgbaar in 75 inch (190,5 cm) en 65 inch (165 cm) en heeft een slank, subtiel gebogen scherm voor ongelooflijk meeslepende, natuurlijk ogende 4K-beelden met vier keer zoveel details als Full HD. Dankzij de precies berekende curve van het scherm word je meteen ondergedompeld in de actie, zodat iedereen in de kamer comfortabel kan genieten van een levensechte kijkervaring.

Ben je gek op films, drama of sport? De geavanceerde technologie van Sony brengt je favoriete entertainment tot leven in ongelooflijke helderheid en kleur.

Meeslepende beelden, gebogen perfectie

Op het TRILUMINOS™-display wordt de emotie van elke scène getoond in weelderig rood, groen en blauw. Het intelligente X-tended Dynamic Range™ verbetert het contrast voor sprankelende kleuren en diep zwart. Ontdek een nieuwe wereld van details met de 4K X-Reality PRO-technologie van Sony, die gewone tv-uitzendingen en Blu-ray-films opschaalt tot vier maal het aantal pixels van Full HD. De beeldkwaliteit van de S90 is dezelfde als die van de veelgeprezen X9 4K tv van Sony.

Overal huiveringwekkend meerkanaalsgeluid

Het nieuwe 4.2-kanaals Live Speaker-systeem van Sony gebruikt aparte drivers die de voor- en surroundkanalen links en rechts nauwkeurig in de kamer richten in zorgvuldig afgestemde hoeken. Aparte verwerking met ClearAudio+ behoudt de individuele details van de originele meerkanaalsmixen voor uitzonderlijke helderheid en definitie. Ga ontspannen zitten en laat je onderdompelen in brede, ongeëvenaarde 360° surround sound die je lijkt te omhullen.

Twee woofers voor lage frequenties in de tv zorgen voor een vol, krachtig basgeluid. Als je nog lager geluid wilt, is er een optionele draadloze subwoofer - de witte SWF-BR100 of de nieuwe SWF-BR100B met een elegante zwarte afwerking - die zo’n ongelooflijk laag geluid produceert dat je het in je maag voelt trillen.

Ga voor de perfecte curve van Sony.

BRAVIA S90

Beeldformaat

75 inch (190,5 cm) (KD-75S9005B) / 65 inch (165 cm) (KD-65S9005B)

Resolutie

4K (3840x2160)

Beeldprocessor

4K X-Reality PRO

Kleur

TRILUMINOS-display

Helderheid en contrast

X-tended Dynamic Range

Motionflow

Motionflow XR800Hz

Luidspreker

4.2-kanaals Live Speaker in verschillende richtingen met aparte verwerking

One-Flick Entertainment

Snel opstarten en afspelen; rechtstreekse toegang dankzij de nieuwe gebruikersinterface; intuïtieve bediening met de One-Flick-afstandsbediening

Gebruikerservaring

Social Viewing; Live Football Mode; One-touch mirroring; foto's delen

3D

Actief (twee brillen zijn meegeleverd)

Skype-camera en -microfoon

Ingebouwd

One-Flick-afstandsbediening

Inclusief

Draadloze subwoofer

Optioneel (SWF-BR100) (SWF-BR100B)

De exacte lanceringsdatum en richtprijzen zijn nog niet gekend.


Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.

Bestanden in de bijlage

Word-document