Volg Sony Belgium (Nederlands)

Nieuwe waterdichte WS620-serie Walkman® met Bluetooth® Wireless-technologie

Persbericht   •   apr 25, 2017 15:00 CEST

  • Buitenhulsel bestemd voor extreme omstandigheden van bergbeklimmingen in de sneeuw tot zwempartijen in zee
  • Ten opzichte van WS413 zorgen het ergonomisch design en het lichte gewicht voor maximale stabiliteit en comfort
  • Draadloze verbinding mogelijk via Bluetooth® en One-Touch NFC™
  • Ambient Sound-modus om het contact met je omgeving niet te verliezen

De nieuwe water- en stofdichte WS620 Serie Walkman® van Sony kan gebruikt worden tijdens activiteiten op het land of in het water. Deze alles-in-één MP3-speler is in combinatie met draadloze Bluetooth®-technologie perfect voor een lange en intensieve work-out.

Draagbaar tijdens elk seizoenen

De WS620 Serie omvat de NW-WS623 (4GB) en de NW-WS625 (16GB). De walkmans® zijn bestand tegen temperaturen van -5 tot +45 graden. Daarnaast hebben beide een IP6X stofdichtheidsscore wat inhoudt dat het product is opgewassen tegen fijne stofdeeltjes, hierdoor een perfecte partner tijdens een work-out op het strand. Er komt geen zand in het apparaat en beide modellen zijn waterbestendig[1]. De WS620 Serie kan gedragen worden in zowel het zwembad als in de zee voor wel 30 minuten lang en 2 meter diep onderwater[2].

Gebouwd voor snelheid, intensiteit en duurzaamheid

Deze Walkmans® zitten heel comfortabel door het ergonomische design en doordat de Walkmans daarnaast ook nog eens slanker, lichter en 35% kleiner zijn dan de vorige WS610 serie. Bovendien blijven de Walkmans® beter zitten door het verbeterde pasvorm. De WS620 Serie is te verkrijgen in het zwart, blauw, limoengeel en grijswit[3].

Veilig in vorm

Sony presenteert de eerste waterbestendige Walkman® met een unieke geluidsbeheersingstechnologie genaamd Ambient Sound. Daarmee blijven geluiden van buitenaf hoorbaar, ideaal voor een veilige work-out buitenshuis.

Altijd klaar voor actie

Quick Charge betekent dat de Walkman maar 3 minuten nodig heeft om op te laden voor 60 minuten luisterplezier[4]. Daarnaast heeft de Walkman® een batterijduur tot wel 12 uur[5].

Lekker gemakkelijk

Wanneer de Walkman® is aangesloten op de computer is het direct mogelijk om audiobestanden te verslepen naar de Walkman. Op deze manier kan er gesport worden met slechts één toestel. Het is tevens ook mogelijk om een mobiel via Bluetooth® of One-Touch NFC te verbinden en zo muziek te streamen.

[1] IPX5/8 rating, wassen na gebruik

[2] Bluetooth® Wireless Technology niet beschikbaar onderwater. Hiervoor kunnen speciale oortjes voor gebruikt worden; beschikbaar in S/M/L/LL

[3] WS625 verkrijgbaar in zwart en met een Remote Control (alleen de WS625)

[4]Gebaseerd op MP3-weergave bij 128kbps

[5] 12 uur batterij met Bluetooth® uit, 4 uur met Bluetooth® aan

__________________________________________________________________________________________

Model name NW-WS62
WS625
Internal memory NW-WS623 4GB
NW-WS625 16GB
Available colours NW-WS623 Black, Blue, Lime Yellow, Grayish White
NW-WS625 Black
Compatible audio formats MP3; WMA (Non-DRM); AAC (Non-DRM); FLAC; Linear PCM
Water resistance IP65/IP68 (IEC 60529) or equivalent
Bluetooth® YES
NFC YES
Microphone YES
Sound effects Dynamic Normalizer
Music playback time 12 Hours(MP3 128kbps, Ambient Sound Mode Off) 10 Hours(Linear PCM 1411kbps, Ambient Sound Mode Off) 4 Hours(Bluetooth Playback, Ambient Sound Mode Off)
Charging Time Approx. 1.5 hours
Quick charge Approx. 3 minutes charge enables up to approx. 60 minutes playback
Mass Approx. 32g
Attachments Remote Commander (NW-WS625 only) / USB Cradle / USB Cable / Earbuds (1 set) / Swimming Earbuds (1 set)/Adjustment band / Startup Guide

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net