Volg Sony Belgium (Nederlands)

Muziek tijdens je workout: de waterdichte Walkman® WS613 – nu met Bluetooth®-technologie

Persbericht   •   sep 03, 2014 16:45 CEST

Geef jezelf extra energie met de perfecte soundtrack terwijl je jogt, zwemt of met gewichten jongleert. De gloednieuwe Bluetooth® Walkman NWZ-WS613 is je perfecte sportpartner – compleet met handige afstandsbedieningsring.

Door tijdens je workout naar muziek te luisteren, krijg je extra motivatie en houd je verveling op afstand. Sony’s nieuwste mp3-speler is hier perfect voor. Hij zit comfortabel en veilig vast terwijl je spieren hun werk doen – en dat zonder snoertjes. Het toestel is bovendien waterdicht en uitgerust met slim ontworpen oordopjes die goed blijven zitten en een helder geluid geven – ook wanneer je zwemt of onder de douche staat.

De Walkman NWZ-WS613 heeft nu ook Bluetooth®-technologie in huis. Zo heb je nog meer vrijheid: je kunt ook draadloos naar muziek op je smartphone luisteren terwijl je aan het joggen of trainen bent.

De standaard meegeleverde, ringvormige afstandsbediening2 is superhandig: je kunt in een wip je muziekweergave wijzigen en inkomende telefoontjes beantwoorden terwijl je in beweging blijft. De energiezuinige draadloze technologie van deze afstandsbediening staat borg voor vele uren gebruik. Over de batterij hoef je je geen zorgen te maken3.

De keuze is aan jou: luisteren naar muziek op het flashgeheugen of via streaming van internetmuziek via Music Unlimited, Spotify of YouTube op je smartphone. En je mist geen berichten op je smartphone meer, want de SoundMix-functie combineert je luisterervaring heel slim met geluidsmeldingen van de apps op je smartphone.

En ook praten kan zonder je activiteiten te staken: met de Walkman NWZ-WS613 kun je handenvrij gebeld worden terwijl je in beweging blijft. Raak je smartphone gewoon even aan met je Walkman en je bent er klaar voor: NFC maakt probleemloos een draadloze verbinding tussen beide toestellen, zonder ingewikkelde instellingen.

Voor nog meer gebruiksgemak en controle gebruik je de SongPal-app van Sony. Daarmee bedien je je Walkman vanaf je smartphone: je kunt per artiest door je opgeslagen muziek bladeren en de geluidsinstellingen aanpassen. Er zijn meerdere instellingen beschikbaar voor nog betere geluidskwaliteit, zoals Clear Phase™ voor een extra realistische sound en Clear Bass™ voor dynamische, diepe bastonen zonder vervorming.

Meer muziek op je Walkman zetten is gemakkelijker dan ooit. Sluit je NWZ-WS613 gewoon aan met een kabeltje en sleep de bestanden rechtstreeks van je pc naar je Walkman, zonder extra software.

Technische specificaties

Modelnaam

NWZ-WS613

Intern geheugen

4GB

Beschikbare kleuren

Zwart / Blauw / Limoen

Compatibele audioformaten

MP3/ WMA/ Linear PCM/ AAC

Waterbestendigheid

IPX5/IPX8 (IEC 60529) of equivalent
met bevestigd zwemoordopjes

Bluetooth®

JA
Bluetooth® specificatie Ver4.0
A2DP(SBC, AAC, aptX®)/ AVRCP/ HFP/ HSP /SPP

NFC

JA

Microfoon

JA

Geluidseffecten

Clear Bass/ Clear Phase/ Dynamic Normalizer2, 5-Band equalizer2: alleen bij gebruik van SongPal

Muziekweergavetijd

Muziek: ca. 8 uur4

Bluetooth®: ca. 4 uur

Laadtijd

Ca. 1,5 uur

Snel laden

Ca. 3 minuten laden voor ca. 60 minuten muziekweergave5

Massa

Ca. 37 g

Bijgevoegd

Afstandsbediening:6 7/ usb-houder/
Oordopjes (1 set) / Zwemoordopjes (1 set) / Houder

1 JIS/IEC IP code (IPX5/IPX8)-equivalent. Product is getest door onderdompeling in water van 2,0 m diep gedurende 30 minuten; er vonden geen complicaties plaats. Zout water is corrosief; niet gebruiken in zout water. Niet bestemd voor continue onderdompeling in of continu conact met water (IPX5-klasse), IPX5/8 voor de Walkman® NWZ-WS610-serie, IPX5 voor de afstandsbediening.

2 Bluetooth®-functie en afstandsbediening kunnen niet worden gebruikt tijdens het zwemmen.

3 Batterij gaat ca. 1,5 jaar mee (bij 2 uur gebruik per dag)

4 MP3 128 kbps en met Bluetooth® UIT

5 MP3 128kbps

6 IPX5 (IEC 60529) of equivalent

7 CR1620 Lithium-knoopcelbatterij gebruikt

Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage)

NWZ-WS613

150 EUR

beschikbaar in zwart, blauw of limoen

oktober 2014


Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.

Bestanden in de bijlage

Word-document