Volg Sony Belgium (Nederlands)

Luister langer met de nieuwe Walkman® E-serie

Persbericht   •   jul 10, 2013 08:23 CEST

Don’t stop the music: blijf langer luisteren naar je favoriete nummers met de nieuwe Walkman® E585,E384 en E383 van Sony.

De Walkman® E-serie past zo in een jaszak of tas en blijft je entertainen dankzij de extralange batterijduur en het krachtige, uitermate zuivere geluid dat je van Sony verwacht.

De nieuwe video- en mp3-spelers halen het allerbeste uit je muziekverzameling. Wat je smaak ook is, de Clear Audio-technologieën van Sony garanderen een rijk geluid vol details, met krachtige bastonen, kristalheldere hoge tonen en minder lekkage tussen stereokanalen.

Je Walkman® vullen met je muziekverzameling is kinderspel. Sleep de inhoud (muzieknummers, foto's, video's, podcasts en afspeellijsten – enkel niet-DRM-inhoud) van Windows® Verkenner of je iTunes-bibliotheek naar de Walkman®.

Walkman® E585 met digitale onderdrukking van omgevingsgeluid

Met een batterijduur van meer dan 77 uur na één enkele laadbeurt vormt de elegante nieuwe Walkman® E585 je perfecte partner voor vakanties, onvergetelijke weekendjes of het dagelijkse traject van en naar het werk.

Ervaar het rijke, hoogwaardige geluid dat zo typisch is voor Walkman®. Schakel de ClearAudio+ modus in en geniet van je muziek zoals die bedoeld is, met heldere stereo, kristalheldere hoge tonen en krachtige, onvervormde bastonen. Je beschikt over een volledig assortiment Sony-audiotechnologieën om je luisterervaring te verbeteren, zoals Clear Bass, Clear Stereo en Clear Phase. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) herstelt de subtiele hoge frequenties die verloren gaan wanneer je luistert naar sterk gecomprimeerde digitale muziekbestanden. Sony's unieke VPT (Virtualphones Technology) voegt een extra dimensie toe aan je luisterervaring, met de authentieke sfeer van een studio, club of stadion.

Gebruik de bijgeleverde oortelefoons en laat de krachtige digitale ruisonderdrukking storende omgevingsgeluiden tot 98 % verminderen. Of je nu vliegt, pendelt per bus of trein – of zelfs aan de slag bent op kantoor – de Walkman® E585 dompelt je onder in een wereld van zalige, ononderbroken audio.

Voor het eerst kun je op de Walkman® E-serie ook genieten van muziekbestanden in het populaire FLAC-formaat, wat je nog meer luistermogelijkheden biedt.

Het fantastische Walkman®-geluid gaat gepaard met een al even aantrekkelijke look en een dunne, geraffineerde nieuwe aluminiumbehuizing, die je luisterervaring dat extra cachet geeft.

De kleurrijke, compacte Walkman® E380-serie biedt jongere muziekliefhebbers en studenten een kennismaking met het legendarische Walkman®-geluid.

Haal het beste uit je muziekverzameling met Clear Bass, voor perfecte, onvervormde bastonen en Clear Stereo, voor een duidelijke scheiding tussen het linker- en het rechterkanaal. Dynamic Normaliser reduceert plotse volumeverschillen tussen nummers wanneer je je muziek in willekeurige volgorde afspeelt. Bovendien is er ook een vijfsporenequalizer met standaardinstellingen en de mogelijkheid om het geluid af te stemmen op je eigen smaak.

Bekijk foto's en video's op het heldere en duidelijke lcd-scherm of luister naar je favoriete FM-zenders op de radio. Met een batterijduur tot 30 uur na één enkele laadbeurt beschik je over meer dan voldoende autonomie om je op elk traject te entertainen.


Richtprijzen (incl. BTW en recupelbijdrage)
NWZ-E383 75 EUR 4GB, beschikbaar in zwart augustus 2013
NWZ-E384 90 EUR 8GB, beschikbaar in zwart, blauw of rood augustus 2013
NWZ-E858 140 EUR 16GB, beschikbaar in zwart (aluminium) augustus 2013

Walkman® E-serie: belangrijkste specificaties

NWZ-E585

NWZ-E380

Geheugencapaciteit

NWZ-E585: 16 GB

NWZ-E383: 4 GB
NWZ-E384: 8 GB

Opslag (aantal nummers)*

NWZ-E585: 3700 nummers

NWZ-E383: 950 nummers
NWZ-E384: 1950 nummers

Beeldscherm

2 inch (5,1 cm)

1,77 inch (4,5 cm)

Geluidsbestandsindelingen

MP3, WMA (niet-DRM), Linear PCM, AAC, HE-AAC, FLAC, Apple Lossless

MP3, WMA (niet-DRM), AAC-LC, Linear PCM

Videobestandsindelingen

AVC, MPEG4, WMV 9

WMV 9

Oplaadtijd batterij

Ongeveer 4 uur

Ongeveer 2 uur

Autonomie batterij

77 uur audioafspeeltijd**
14 uur videoafspeeltijd**

30 uur audioafspeeltijd**
4 uur videoafspeeltijd**

Bijgeleverde oortelefoon

Ruisonderdrukkend MDR-NC31

Oortelefoon MDR-E804YLA

Afmetingen (B x H x D)

42,1 x 92,1 x 8 mm

43,4 x 87,7 x 9,9 mm

Gewicht (zonder bijgeleverde oortelefoon)

49 g

52 g

* Bij afspelen van bestanden in MP3-formaat van 128 kbps, nummerduur: 4 min.

** Bij afspelen van bestanden in MP3-formaat van 128 kbps

*** Bij afspelen van bestanden in MPEG4 van 384 kbps

**** Bij afspelen van bestanden in WMV9 van 384 kbps

iTunes is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.