Volg Sony Belgium (Nederlands)

Kleuren, helderheid, geluid, design en aansluitingen precies zoals jij wilt: de nieuwste BRAVIA® W85 biedt het je

Persbericht   •   sep 04, 2013 17:00 CEST

Bekijk het allemaal in een breed perspectief met de nieuwe BRAVIA W85 – een ervaring in kleur, geluid en slimme aansluitingen. Sony’s grootste Full HD LED-televisie (65”) is de combinatie van gedetailleerde beelden, een krachtig geluid met volle bastonen en een One-touch verbinding met je smartphone.

De nieuwe W85, met een huiskamervriendelijk beeldscherm van 65” groot, is de grootste Full HD-tv in de BRAVIA-serie. Ondanks het indrukwekkende formaat lijkt hij toch kleiner door de de extreem dunne rand. De perfecte manier om prachtige, grote beelden te hebben, zonder de allesoverheersende aanwezigheid van het televisietoestel.

Sony’s krachtige X-Reality PRO beeldverwerkingsprocessor levert zuivere tv-signalen, voor adembenemende details, kleuren en contrast – of je nu een Blu-ray Disc™-film bekijkt, een televisieprogramma of zelfs internetvideo.

De unieke TRILUMINOS Display-technologie van Sony verrijkt je kijkervaring met een breder gamma aan levendige, realistische kleuren.

Fantastisch beeld wordt gecombineerd met ruisvrije audio, dankzij Sony’s unieke Signal-to-Sound architectuur. Geavanceerde digitale verwerkingstechnologie zorgt voor meer emotie en detail, wat je ook bekijkt. Daarbij komt nog een Bass Reflex luidspreker met drie afzonderlijke aandrijvingen: een voor diepe lage frequenties; een aparte tweeter voor glasheldere hoge tonen; en een extra luidspreker aan de achterkant voor een diepe, volle bas.


Je kunt gemakkelijk draadloos content delen vanaf je smartphone met iedereen in de kamer. Je hoeft alleen maar eventjes je NFC-compatibele Xperia™ smartphone of tablet tegen de meegeleverde One-touch afstandsbediening van de tv aan te houden. Je spiegelt het scherm van je draagbare toestel – zodat je aan iedereen je foto's, video's, games en apps kunt laten zien op het grote BRAVIA-scherm, met zijn levendige kleuren en rijke details.

Je kan ook de TV SideView app downloaden, een gratis app die je smartphone, tablet of PC (Android/iOS/Windows 8) omtovert in een "tweede scherm" voor BRAVIA. Bedien je tv, blader door lijsten, zoek meer informatie over uitzendingen, bekijk welke programma's je vrienden aanbevelen via social media en meer. Relaxed, intuïtief en leuk.

En natuurlijk verwachtte je niet anders: het indrukwekkende beeld en geluid wordt aangevuld door een design waar je hart ook sneller van gaat slaan. De nieuwste ontwikkeling van Sony’s ‘Sense of Quartz’ design is geïnspireerd door de laatste trends in binnenhuisarchitectuur en maakt van de BRAVIA een stijlvolle aanwinst in elke woonruimte.

Richtprijzen (incl. BTW en recupelbijdrage)
KDL-65W855 3.500 EUR oktober 2013