Volg Sony Belgium (Nederlands)

Het nieuwe Hi-Res Personal Audio: Sony geeft muziek de nodige stijl met h.ear'-hoofdtelefoons

Persbericht   •   sep 02, 2015 17:45 CEST

Met zijn nieuwe Personal Audio assortiment introduceert Sony nieuwe producten Dit keer de stijlvolle 'h.ear'-hoofdtelefoons ('hear' uitgesproken) en Walkman NW-A25HN/NW-A27HN-reeks met een opvallende afwerking in verschillende kleuren die perfect aansluiten bij een persoonlijke stijl.

Daarnaast wordt het geluid dankzij de Hi-Res Audio ondersteuning afgespeeld in de allerhoogste kwaliteit. De combinatie van kwaliteit en design zorgt ervoor dat de nieuwe 'h.ear on'-hoofdtelefoon, de nieuwe 'h.ear in NC'-oortelefoon met digitale ruisonderdrukking en de nieuwe Walkman NW-A25HN/NW-A27HN van Sony statements zijn van een persoonlijke muzikale stijl.

Leef een eigen stijl

De strakke h.ear-serie en Walkman NW-A25HN/NW-A27HN-reeks van Sony zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten met opvallende namen als viridian blue, cinnabar red, charcoal black, lime yellow en bordeaux pink. De hoofdtelefoon is prachtig in zijn eenvoud en heeft een eenvormig design dat de nadruk legt op de glanzende afwerking.

'h.ear on'-hoofdtelefoon

De stijlvolle 'h.ear on'-hoofdtelefoon van Sonycombineert een krachtig design met een comfortabele pasvorm. De Hi-Res Audio-compatibiliteit en nauwkeurige basrespons worden aangevuld met de 40mm-HD-driver die geluiden tot 60 kHz kan reproduceren. De lichte CCAW-spraakspoelen zorgen voor een hooglineaire respons bij hoge tonen. Om de beste geluidservaring te kunnen leveren, werden de diafragma's gecoat met titanium. Op die manier worden ongewenste trillingen voorkomen, met als resultaat hoogwaardige geluid en een ultieme luisterervaring. Reizen met de 'h.ear on'-hoofdtelefoon is gemakkelijk dankzij de handige draaghoes en het innovatieve opvouwmechanisme.

'h.ear in NC'-oortelefoon

De 'h.ear in NC' van Sony is vormgegeven in een functioneel en iconisch design. Dankzij de nieuw ontwikkelde 9 mm-driver met hoge gevoeligheid kan deze slanke en compacte oortelefoon frequenties van tot wel 40 kHz reproduceren, met als resultaat kraakhelder Hi-Res Audio-geluid. Om zelfs op de meest lawaaierige plaatsen een uitstekende muziekervaring te kunnen garanderen, is deze compacte oortelefoon uitgerust met een geavanceerde dubbele ruissensortechnologie met batterijvoeding en Automatic AI Noise Cancelling-technologie die ongewenste geluiden wegfiltert. Dit betekent dat dit model 's werelds eerste [i][1]oortelefoon met digitale ruisonderdrukking is die compatibel is met Hi-Res Audio. Als de ingebouwde lithium-ionbatterij leeg is, kan deze eenvoudig via micro-USB worden opgeladen.

Walkman NW-A25HN/NW-A27HN

De nieuwe Walkman NW-A25HN/NW-A27HN treedt in de voetsporen van de Walkman NWZ-A15 en biedt nog meer op het gebied van Hi-Res Audio. Met de combinatie van deze nieuwe Walkman en Hi-Res Audio-compatibele hoofdtelefoon - voorzien van digitale ruisonderdrukking - kan naar muziek worden geluisterd zonder vervelende omgevingsgeluiden.

De technische ontwikkelingen aan de volledig digitale versterker S-Master HX van Sony resulteren in muziek die dynamisch wordt afgespeeld. Daarnaast zorgt de upscalingtechnologie DSEE HX voor een verbetering van gecomprimeerde muziekbestanden zoals MP3's, waardoor deze nu afgespeeld worden in nagenoeg Hi-Res Audio-kwaliteit.

Dankzij LDAC, een nieuwe audiotechnologie van Sony, is het bovendien mogelijk om draadloos kwaliteitsvolle audio via Bluetooth te beluisteren. LDAC verzendt driemaal zoveel data (Bluetooth A2DP, SBC (328 kbps, 44,1 kHz)) en zorgt voor een verbeterde draadloze luisterervaring voor muziek.

Het toestel is verkrijgbaar met een geheugen van 16 GB (NW-A25HN) of 64 GB (NW-A27HN). Daarnaast kan het geheugen via de microSD-kaartsleuf verder worden uitgebreid. De batterijduur van 50 uur garandeert urenlang luisterplezier zonder opladen.

BeschikbaarheidHet nieuwe gamma h.ear-hoofdtelefoons en de Walkman NW-A25HN/NW-A27HN van Sony zijn vanaf oktober 2015 in de Benelux verkrijgbaar.

[1] Vanaf augustus 2015. Volgens onderzoek uitgevoerd door Sony Corporation op de markt van de oortelefoons met digitale ruisonderdrukking.

Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.