Volg Sony Belgium (Nederlands)

Gemaakt om te bewegen

Persbericht   •   jan 08, 2013 17:33 CET

Klaar voor de actie? Kies de volgende keer voor een muzikale conditietraining dankzij de draagbare en waterbestendige nieuwe Walkman® NWZ-W273 mp3-speler van Sony.

Deze nieuwe Walkman® van Sony is het eerste model dat waterbestendig is tot op een diepte van 2 meter1, ideaal voor onze huidige actieve levensstijl. Geniet tijdens het zwemmen, turnen of lopen van de perfecte geluidskwaliteit die alleen een Walkman® kan bieden.

Met deze Walkman® hoef je niet bezorgd te zijn om loshangende kabels die je hinderen tijdens het zwemmen of terwijl je op het ritme van de muziek beweegt. Je hoeft deze “alles-in-één’-speler zelfs niet te bevestigen aan kledij of sportbril. Het stijlvolle, ergonomische design omvat een goedzittende hoofdband met oordopjes in diverse formaten, die je een maximum aan comfort en vertrouwen biedt terwijl je liters zweet verliest tijdens je trainingen.

En ook na de training, tijdens het douchen, kan je gerust je muziek blijven beluisteren. Of je kan je Walkman® W273 even afspoelen onder stromend water om hem schoon te houden.

Het 4 GB grote geheugen biedt voldoende ruimte om je favoriete muziek op te slaan. En dankzij de compatibiliteit met iTunes2 wordt het overzetten van al je favoriete tracks en muzieklijsten nog makkelijker.

Deze nieuwe Walkman® W273 beschikt ook over een indrukwekkende levensduur. Een snelle laadbeurt van 3 minuten volstaat al om gedurende 60 minuten muziek te beluisteren: net voldoende om je trainingspak aan te trekken. Een volledig opgeladen batterij biedt 8 uur3 ononderbroken luistercomfort, meer dan voldoende voor zelfs de langste training.

1 IPX8-rating

2 iTunes is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Inc.

3 Geraamd cijfer voor mp3-bestanden van 128 kbps

Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage)

NWZ-W273 80 EUR beschikbaar in zwart, wit of blauw februari 2013

Belangrijkste technische specificaties

NWZ-W273

Capaciteit

4 GB

Verkrijgbare kleuren

Zwart, wit, blauw

Audiobestandsformaten

MP3; WMA (Non-DRM); AAC-LC (Non-DRM); Linear PCM

Muziekafspeelmodi

Herhalen, Shuffle, ZAPPIN™ Zoeken, Overslaan

Snel opladen

3 min. laden voor 60 min. afspelen

Volledig opladen

1,5 uur laden voor 8 uur afspelen

Autonomie batterij

8 uur geluidsweergave3

Gewicht (ongeveer)

29 g

Meegeleverde accessoires

1 aanpasbare hoofdband; Small, Medium & Large oordopjes; usb-aansluiting; 'Snel aan de slag'-handleiding