Volg Sony Belgium (Nederlands)

Geef je feest een powerboost met GTK-N1BT

Persbericht   •   sep 04, 2013 17:00 CEST

Zorg voor een spetterende feeststemming

Hoe groot het feest ook is, de GTK-N1BT heeft de power die je nodig hebt om iedereen in beweging te krijgen. Met een vermogen van 100W kun je een gezapig avondje omtoveren in een wild feest. Een 60W subwoofer zorgt voor een diepe, bonzende bas, perfect voor geluid dat als muziek in je oren klinkt – en dat van elk feest een knalfuif maakt.

Zet je muziek in één beweging over op de GTK-N1BT

Heb je net wat toffe nummers op je smartphone, tablet of laptop gezet en wil je daar naar luisteren op je audiosysteem? Geen probleem. Raak je NFC-compatibel toestel gewoon aan met de GTK-N1BT en klaar is kees. De ingebouwde NFC- en Bluetooth®-technologie maakt het mogelijk om muziek te streamen zonder dat je je druk hoeft te maken over kabels, ingewikkelde instellingen of menu's.

Je bent je eigen dj!

Wil je jouw geweldige muzieksmaak delen met anderen? Doe gewoon een usb-stick in de usb-poort en geniet van je nieuwste afspeellijst in glashelder geluid. Je kan zelfs kiezen uit allerlei equalizerinstellingen om het beste uit elk muziekgenre te halen en de sfeer wat spannender te maken met de veelkleurige ledpatronen.

Beweeg met de muziek mee

De GTK-N1BT is je perfecte gezelschap. Zijn dunne en stijlvolle design past rechtop of liggend op je plank en neemt maar weinig plaats in beslag. Wil je je muziek meenemen? De GTK-N1BT heeft ingebouwde draaggrepen en een compact formaat, zodat het net zo gemakkelijk is om hem mee te nemen naar je volgende feestje als naar de kamer hiernaast.

Waar is het feestje?

“Het was onze bedoeling om een ultrakrachtig geluid in een compact formaat te creëren, dat perfect zou zijn voor feestjes,” zegt Derk Tiggeloven, Product Manager Sony Benelux. “Als je de GTK-N1BT hebt gehoord, dan denk ik dat je het met me eens bent dat ons dat helemaal gelukt is.”

Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage)
GTK-N1BT 270 EUR oktober 2013

Belangrijkste kenmerken en specificaties

GTK-N1BT
Draagbare boombox met krachtige audio

  • Neem je feestje mee, waar je ook naar toe gaat
  • Je mist geen enkele beat dankzij het krachtige clubgeluid
  • Speel al je muziek draadloos af vanaf je smartphone of tablet met behulp van NFC/Bluetooth®-connectiviteit
  • Voel het diepe bonzen van de laagfrequente beats met de 60W subwoofer basluidspreker