Volg Sony Belgium (Nederlands)

Entertainment wordt opgewaardeerd met de nieuwe Blu-ray Disc™-spelers van Sony

Persbericht   •   jan 06, 2015 02:00 CET

Frisse looks, content streaming, betere wifi en nog gemakkelijker in gebruik

  • Bekijk een breed aanbod aan online videodiensten
  • Stabiele, storingsvrije streaming met geavanceerde super wifi
  • Vind gemakkelijk content en diensten met de nieuwe gebruikersinterface die volgens je eigen wensen kan worden ingesteld
  • Minimalistisch nieuw design en sneller opstarten dan ooit
  • Bekijk je smartphone op tv met Screen Mirroring

Geniet van je favoriete entertainment – plus een overweldigende keuze aan online videodiensten – met de gestroomlijnde, slimme Blu-ray Disc™-spelers van Sony. De nieuwe spelers zien er fantastisch uit in elke woonruimte, met elegante, strakke lijnen, geïnspireerd door zuiver geometrische vormen, een discrete aanvulling op je tv-toestel.

Je beschikt ineens over een groot aanbod aan online streamingservices zoals YouTube, Euro News, Netflix, Videoland, Berlijns Philharmonisch Orkest (diensten zijn afhankelijk van de regio). Er is zodoende een duizelingwekkende hoeveelheid televisieshows, films, muziek en nog veel meer te ontdekken in Sony Entertainment Network. Afspelen van internetcontent gaat beter en soepeler dan ooit. Geavanceerde super wifi met geüpgrade Multi Input Multi Output (MIMO)-technologie betekent een sneller en stabieler signaaltraject zonder interferentie, voor betrouwbare, storingsvrije streaming – waar ook in huis.

In Super Quick Start mode duurt opstarten nog geen seconde: ook de disklaadtijd en het opstarten van online services gaan sneller. Jouw zoektocht naar entertainment is eenvoudiger dan ooit. Een gloednieuwe gebruikersinterface zorgt ervoor dat apps en content services helder en georganiseerd weergegeven worden: je kunt de lay-out aanpassen, zodat de weergave van je favoriete apps precies is zoals je graag wilt.

Het bekijken van je kostbare verzameling Blu-ray schijven wordt een fantastische ervaring, dankzij de haarscherpe details en levendige kleuren. En door de ondersteuning van een nog uitgebreidere reeks audio- en video-codecs zijn er geen grenzen aan het soort content dat je kan bekijken, met fantastische beeld- en geluidskwaliteit. De speler kan zelfs 3D simuleren vanaf gewone 2D discs: schuif de bril op je neus die met je 3D TV werd meegeleverd en laat je onderdompelen met een extra dimensie in je favoriete films en shows.

Lijkt het je wat om content van je smartphone of tablet in supergroot formaat te zien? Screen mirroring vergroot de content van je mobiele apparaat, zodat je op het grote scherm kunt kijken. En aangezien deze functie in de Blu-ray Disc-speler zelf werd geïntegreerd, kan je van de voordelen van screen mirroring genieten op elke aangesloten HD TV.

Download Sony’s TV SideView smartphone app (Android of iOS) en haal zelfs nog meer uit je Blu-ray Disc™-speler. Zoek informatie op over de film of video die je aan het bekijken bent en bedien de speler vanaf het touchscreen van je mobiele apparaat.

Belangrijkste kenmerken

BDP-S1500
Slimme Blu-ray Disc
™-speler
BDP-S4500
Slimme 3D Blu-ray Disc
™-speler
BDP-S5500
Slimme 3D Blu-ray Disc™-speler met geavanceerde super wifi
Video van hoge kwaliteit in Full HD 1080p Bekijk gemiste tv-programma's en film on demand met Sony Entertainment Network Verbeterd intuïtief menu voor gemakkelijke en eenvoudige toegang

Opstarten in minder dan een seconde met Super Quick Start

Je favoriete films en muziek afspelen met USB Play

Laat je helemaal onderdompelen in 3D entertainment Bekijk gemiste tv-programma's en film on demand met Sony Entertainment Network Films, muziek en meer afspelen vanaf je thuisnetwerk met DLNA

Verbeterd intuïtief menu voor gemakkelijke en eenvoudige toegang

Opstarten in minder dan een seconde met Super Quick Start

Nog nooit was de internetverbinding zo stabiel als met geavanceerde super wifi Bekijk gemiste tv-programma's en film on demand met Sony Entertainment Network Gebruik je smartphone op het grote scherm met Screen Mirroring

Verbeterd intuïtief menu voor gemakkelijke en eenvoudige toegang

Laat je helemaal onderdompelen in 3D entertainment

Richtprijzen (incl. BTW en recupelbijdrage)

BDP-S1500 80 EUR maart 2015
BDP-S4500 95 EUR maart 2015
BDP-S5500 110 EUR maart/april 2015

Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.