Volg Sony Belgium (Nederlands)

Entertainment onderweg

Persbericht   •   sep 04, 2013 17:00 CEST

Ga lekker zitten, ontspan je... en duik onder in een nieuwe wereld van draagbaar amusement. Of je nu filmfanaat bent of het gamen niet kunt laten: het nieuwe HMZ-T3W Head Mounted Display brengt je favoriete content tot leven met schitterend HD-beeld op superformaat en draadloze vrijheid.

Zet de lichte, uiterst draagbare headset op en de show kan beginnen. Het is alsof je op vakantie of onderweg je eigen superbioscoop bij hebt. Sluit je console, pc, mobiel toestel of smartphone aan en maak je op voor een adembenemende visuele ervaring: films, games en apps op een enorm virtueel scherm – het equivalent van een bioscoopscherm van 1,90 m (750 inch) op 20 meter afstand.

Je hoeft het Head Mounted Display niet eens in het stopcontact te steken. De handige, compacte batterij van de HMZ-T3W staat garant voor uren plezier onderweg. Bij verbinding met MHL kun je de de smartphone of tablet er zelfs mee opladen.

Van urenlange gamesessies tot filmmarathons – met deze comfortabele headset ga je helemaal op in de actie. De ergonomisch vormgegeven unit is voorzien van flexibele banden zodat hij perfect kan aangepast worden. Een groot, opgevuld kussentje gaat onaangename druk tegen en je kunt de lenzen eenvoudig aanpassen voor ontspannen kijkplezier.


En maak je geen zorgen over snoeren en kabels. De HMZ-T3W geeft je alle vrijheid: je hoeft niet voor je pc of homecinema te zitten. Wandel gerust rond of hang lekker op de bank. Met de nieuwe WirelessHD™ geniet je overal in de ruimte van ongecomprimeerde HD-video met vrijwel geen latency en een helder digitaal geluid.

Het fantastische virtuele 7.1-kanaalsgeluid voegt nog meer realisme toe aan films en games. Luister via de standaard meegeleverde 16mm-oortelefoontjes of gebruik je eigen hoofdtelefoon. Sony's Virtual Surround-technologie creëert een indrukwekkend geluidsveld van 360°, waarbij de dialoog, muziek en effecten feilloos om je heen worden gepositioneerd. Het is alsof je in de cinema zit – of zelf op het slagveld staat.

Je speelt om te winnen, nietwaar? De HMZ-T3W houdt je midden in de actie met een snelle responstijd en zonder vervelende beeldvertraging. Een druk op de knop en het contrast en de details worden meteen verbeterd. Een absoluut strategisch voordeel in donkere scènes waar achter elke hoek een vijand loert. Je hoeft midden in het spel niet naar de juiste toetsen te zoeken: de ergonomische Head Mounted Display geeft een onbelemmerd blikveld op het toetsenbord en de muis van je pc.

Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage)

HMZ-T3W 1.300 EUR november 2013

Belangrijkste specificaties

Display

OLED-paneel x2 (resolutie: 1280x720)

Virtueel beeldformaat

750 inch (190 cm) op 20 m afstand

3D ready

Ja

Blikveld

45 graden

Driver hoofdtelefoon

16 mm

Frequentierespons hoofdtelefoon

4-27.000 Hz

Gevoeligheid hoofdtelefoon

106 dB/mW

Beeldmodi

Vivid, Standard, Cinema, Game 1/2/3/4, Custom 1/2

Beeldinstellingen

Clear Black, Picture, Brightness, Colour Temperature, Sharpness

24 p True Cinema

Ja

Beeldaanpassing in het donker

Ja

Vooringestelde audiomodi

Standard, Cinema, Game, Music, Off

HDMI/MHL-in- en -uitgang(en)

Processor: 3 ingangen (HDMI) / 1 dooruitgang (HDMI) / batterij: 1 ingang (MHL/HDMI)

HMD-uitgang(en)

1 uitgang (HDMI)

HDMI CEC-controle

Play, Pause, Next, Previous, Fast forward, Fast rewind

Andere functies

Video through-out, Auto power off, draagsensor, waarschuwing bij lang kijken, wachtwoordfunctie

Afmetingen (BxHxD)

Ca. 189x148x270 mm (Head Mounted Display – met hoofdbanden) /
80x26x119 mm (batterij) / 150x31x107 mm (processor)

Gewicht

Ca. 320 g (Head Mounted Display – zonder kabel) / 210 g (Batterij-unit – zonder kabel) / 250 g (Processorunit)

Batterijduur met ingebouwde lithiumbatterij)

3 u. (draadloze verbinding) / 7 u. (HDMI-verbinding) / 3 u. (MHL-verbinding)

Meegeleverde accessoires

Oortelefoon, toebehoren hoofdtelefoon (S/M/L), 2x stroomadapter, stroomkabel, HDMI-kabel (1,5 m), omgevingslichtscherm, draagtas