Volg Sony Belgium (Nederlands)

CP-V3: altijd stroom bij de hand, waar je ook gaat

Persbericht   •   sep 04, 2013 17:00 CEST

De ultracompacte CP-V3 draagbare lader geeft je draagbare stroom, zodat je snel en gemakkelijk je smartphone kunt opladen, bijvoorbeeld je Android, iPhone, Windows Phone en Blackberry® toestel.

Dus waar je ook bent, je bent snel weer bereikbaar, klaar om te bellen, mailen, sms'en en online te delen. Voor comfort en een gerust hart, want nu is dat laatste batterijstreepje geen punt meer – en gewoon fantastisch als je op reis bent of in een noodsituatie zit.

Je kunt hem uitpakken en meteen gebruiken, deze CP-V3 Portable Charger met een capaciteit van 2800mAh en een krachtige stroomopbrengst van 1,5A, die ervoor zorgt dat je smartphone onmiddellijk razendsnel geladen wordt. De batterij is gebaseerd op de Lithium-ion polymeertechnologie van Sony en behoudt meer dan 90% van zijn oorspronkelijke capaciteit, zelfs na 1000 keer laden.

Zo ontworpen dat je hem overal in stijl bij je kunt dragen

De CP-V3 draagbare lader is licht van gewicht en heeft een zeer compact design – hij weegt slechts 84g en is niet groter dan 19mm dik (38,8mm x 99mm x 19mm). Een leuke plus is dat de draagbare lader in drie verschillende kleuren verkrijgbaar is: wit (klassiek), pastelblauw en paars, dus voor ieder wat wils.

Zonder poespas en gemakkelijk te gebruiken – en te herladen

De CP-V3 Portable Charger wordt standaard geleverd met een micro-usb-kabel waarmee de meeste mobiele apparaten geladen kunnen worden, zoals Android, Windows Phone, en Blackberry® smartphones, vanaf eender welke usb-poort (usb/stroomadapter is apart verkrijgbaar). Dus zelfs als je niet in de buurt van een stopcontact bent blijf je stand-by.

“Iedereen die ooit een smartphone heeft gehad, heeft wel eens zonder stroom gezeten, en dat is gewoon altijd op een moment dat het net niet goed uitkomt,” zegt Sebastien Musq, Senior Marketing Manager Europa, Sony Essentials, “maar met onze nieuwe Portable Charger kan iedereen extra stroom bij zich hebben, zodat ze hun telefoon of toestel overal snel weer kunnen opladen. Het is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn, of ze nu voor hun werk of in hun vrije tijd op reis zijn – en het kan zelfs levens redden bij een noodgeval.”

Specificaties:

Model

CP-V3

Input

DC 5V, 0,5A ~ 1,0A

Output

DC 5V

1,5A (Max)

Afmetingen (B x H x D mm)

38,8 x 99,0 x 19,0

Gewicht

Circa 84g

Oplaadtijd*

Circa 60 min (Max 1,5A)

Batterijcapaciteit

2.800 mAh

Oplaadtijd

Stroomadapter

Circa 3,5 uur

Usb-poort

Circa 6 uur

Bedrijfstemperatuur

0°C ~ 35°C

* De oplaadtijd varieert, afhankelijk van de toestand van de batterij, de opslagomstandigheden en het draagbare apparaat