Volg Sony Belgium (Nederlands)

Comfortabel luisteren? Helemaal mogelijk dankzij vier nieuwe Bluetooth® hoofdtelefoons van Sony

Persbericht   •   feb 23, 2015 12:00 CET

  • MDR-1ABT: draadloos luisteren van hoge kwaliteit
  • MDR-ZX770BN: digitale ruisonderdrukking plus Bluetooth® vrijheid
  • MDR-ZX330BT: gebalanceerd comfort voor dagelijks luisteren met Bluetooth®
  • MDR-AS600BT: spatwaterdicht met Bluetooth® voor actieve sporters

Nieuwe technologieën aan Sony’s hoofdtelefoons brengen je een fantastisch geluid en moeiteloze stijl terwijl je druk bezig bent – zonder een wirwar van draden die je tempo vertraagt.

Gloednieuwe modellen hoofdtelefoons voor het lenteseizoen bieden de vrijheid en het gemak van draadloos luisteren via Bluetooth®. Raak gewoon je Walkman®, mp3-speler of smartphone met NFC aan met de hoofdtelefoon voor een instant draadloze verbinding. Luister vervolgens naar muziek zoals je altijd hoopte dat het zou klinken – met rijke, diepe bassen en gedetailleerde, heldere hoge tonen.

MDR-1ABT

Net als de veel geroemde MDR-1A brengt de luxe MDR-1ABT je audio van hoge kwaliteit. Het is Sony’s eerste superieure hoofdtelefoon met LDAC™, een nieuwe audiotechnologie van Sony die draadloos luisteren van hoge kwaliteit via Bluetooth® mogelijk maakt. Met deze efficiënte nieuwe codec, die drie keer zoveel data verzendt als gewone Bluetooth verbindingen, kan je kraakheldere, ononderbroken audio van hoge kwaliteit streamen vanaf compatibele apparaten, zoals de NWZ-A15 Walkman met High-Resolution Audio.

Van diepe bassen, een krachtig middengebied en heldere hoge tonen - je geniet van het diepe geluid over de gehele brandbreedte van de 40mm HD aandrijfunits – waarbij elke muzikale nuance exact wordt weergegeven dankzij de met aluminium beklede Liquid Crystal Polymer Film membranen. Jouw comfort komt op de eerste plaats, de hoofdtelefoon heeft ergonomische oorpads en een geavanceerde vouwstructuur die exact om het oor past.

Zelfs als je naar je mp3 muziekbibliotheek luistert, brengt Sony DSEE technologie je een geluidservaring die natuurlijker klinkt, omdat ze de hoogfrequentie-informatie en de subtiele galm herstelt die verloren gaan in sterk gecomprimeerde audiobestanden.

Een andere fantastische innovatie is de toevoeging van een aanraaksensor aan de zijkant van de hoofdtelefoon. Je kan tracks overslaan, telefoongesprekken aannemen of het volume aanpassen met intuïtieve bewegingen van je vingers: er is nu nog minder wat je van de muziek afleidt.

MDR-ZX770BN

Reis in stijl – en heerlijke stilte – met Sony’s nieuwste Bluetooth hoofdtelefoons met digitale ruisonderdrukking. Met een comfortabel ontwerp over het oor voor extra comfort tijdens lange reizen reduceert de MDR-ZX770BN cabinegeluid en andere achtergrondruis dankzij Sony’s krachtige DNC softwaremotor.

Met één druk op de knop maak je draadloos verbinding met je telefoon of mp3-speler met Bluetooth®, en je geniet onmiddellijk van kalmerende, kraakheldere audio - of je nu op een lange reis bent of gewoon een drukke dag op kantoor heeft. Dankzij het ingenieuze vouwontwerp van de hoofdtelefoon kan hij gemakkelijk opgeborgen worden, zodat je ruimte bespaart in je tas of koffer als je onderweg bent. Met de ruime afspeeltijd van 13 uur (met NC ingeschakeld) tussen batterijladingen kan je zonder onderbreking luisteren tijdens je lange reizen per vliegtuig of trein.

MDR-ZX330BT

Dagelijks draadloos via Bluetooth luisteren is extreem eenvoudig en gemakkelijk geworden met de MDR-ZX330BT. Schuif de lichte, comfortabele hoofdtelefoon over je oren en maak verbinding met je telefoon of mp3-speler met de gemakkelijke One-touch-verbinding. Je kan genieten van krachtig, gebalanceerd geluid via de 30mm aandrijfunits, terwijl de batterijduur van 30 uur voor draadloos luisteren betekent dat je zonder onderbreking kan luisteren tijdens je dagelijkse rit van je huis naar het werk of als je ergens moet overnachten.

MDR-AS600BT

Met de MDR-AS600BT, die helemaal is afgestemd op je actieve levensstijl, kan je met gemak via Bluetooth naar muziek luisteren terwijl je met de zwaarste training bezig bent – of gewoon een rondje rent in het park.

Het spatwaterdichte ontwerp stoot regen en transpiratie af tijdens slopende trainingssessies. En met de ingebouwde microfoon kan je gemakkelijk telefoongesprekken aannemen met een simpele druk op de knop, zonder dat je een stap op de loopband mist.

Technische specificaties

Modelnaam MDR-1ABT MDR-ZX770BN

MDR-ZX330BT

MDR-AS600BT

Type Gesloten, Dynamisch Gesloten, Dynamisch Gesloten, Dynamisch Gesloten, Dynamisch
Draagstijl Hoofdband (over het oor type) Hoofdband (over het oor type) Hoofdband (op het oor type) In het oor
Aandrijfunit Φ40 mm, Bol type (HD units) Φ40 mm, Bol type Φ30 mm, Bol type Φ9 mm, Bol type
Gevoeligheid 98dB/mW (Passieve bediening) NC ON: 98 dB/mW (Bedraad)
NC OFF: 100 dB/mW (Bedraad)
- -
Frequentie-eigenschappen 4Hz – 100KHz (Passieve bediening) 20Hz – 40KHz (A2DP Sampling frequentie LDAC 96 kHz, 990 kbps) 20Hz – 20KHz (A2DP Sampling frequentie 44.1 kHz) 8 Hz - 22,000 Hz (Passieve bediening) 20 Hz - 20,000 Hz
(A2DP: 44.1 kHz Sampling)
20 Hz - 20,000 Hz
(A2DP: 44.1 kHz Sampling)
20 Hz - 20,000 Hz
(A2DP: 44.1 kHz Sampling)
Impedantie 24 Ω (1 kHz) (Passieve bediening) 23 Ω (1 kHz) (NC ON / Bedraad )
50Ω(1kHz) (NC OFF/ Bedraad)
- -
Maximum input 100 mW (Passieve bediening) 100 mW (Passieve bediening) - -
Passieve bediening Ja (meegeleverde hoofdtelefoon kabel) Ja (meegeleverde hoofdtelefoon kabel) Nee Nee
Meegeleverde accessoires Micro-usb kabel (circa 50 cm) (1)
Hoofdtelefoonkabel (circa 1,2 m) (1)
Draagzakje (1)
Micro-usb kabel (circa 50 cm) (1)
Hoofdtelefoonkabel (circa 1,2 m) (1)
Draagzakje (1)
Micro-usb kabel (circa 50 cm) (1) Micro-usb kabel (circa 50 cm) (1)
Lange hybride silicone rubber oordoppen (SS/S/M/L 2 elk)
Oorhaken (S/M/L 2 elk)
Richtprijzen (incl. BTW en recupelbijdrage)
MDR-1ABT 350 EUR verkrijgbaar in zwart of zilver mei 2015
MDR-ZX770BN 160 EUR verkrijgbaar in zwart of blauw mei 2015
MDR-ZX330BT 90 EUR verkrijgbaar in zwart april 2015
MDR-AS600BT 80 EUR verkrijgbaar in zwart, blauw, wit of oranje april 2015

Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.

Bestanden in de bijlage

Word-document